Over ons

Diversiteit in technisch personeel
We verzorgen detachering en uitzending van uitvoerende technici en werving en selectie voor het midden- en hoger kader. Excel Group B.V. biedt daarmee een breed scala aan personeel. Van lassers en fitters tot monteurs en van uitvoerders tot veiligheidskundigen. Steigermonteurs, -inspecteurs en -coördinatoren, of distributiemonteurs en platers. Bij Excel Group B.V. kunt u terecht voor brede vraagstukken en werkzaamheden, zowel in industrie en infratechniek als civiele techniek en scheepsbouw.

Belangrijke schakel in uw project
Excel Group B.V. kan met haar expertise en personeel een belangrijke schakel zijn binnen uw project. Zo werken personeelsleden van Excel Group B.V. mee in uiteenlopende projecten. Bijvoorbeeld steigermontage en laswerk bij de nieuwbouw van energiecentrales. Maar ook aan vooraanstaande buitenlandse projecten heeft Excel Group B.V. een bijdrage kunnen leveren waar zij trots op is. Zo werd onder andere al het automatische laswerk gedaan voor de aanleg van 94 kilometer lange gaspijpleiding tussen Ellund (Duitsland) en Egtveld (Denemarken). Daarnaast werkten we bijvoorbeeld ook aan isolatiewerkzaamheden en sectiebouw in scheepsconstructies. Of het nu gaat om grote projecten of kleine klussen, samen met de opdrachtgevers zoekt Excel Group B.V. naar totaal oplossingen in personeelsmanagement, zowel in binnen- als buitenland.

Kwaliteit voorop!
Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid staan hoog in het vaandel, bij alles wat we doen. We beschikken dan ook over de benodigde certificaten, omdat ons personeel op locaties werkt waar veiligheid van werknemers en omgeving van cruciaal belang is. Excel beschikt over de volgende certificeringen:

Opleiden
Wij vinden het belangrijk dat de achtergrond en opleiding van de werknemer aansluit bij de wensen en eisen van de opdrachtgever. Dit betekent voor u passend gekwalificeerd personeel op de werkplek. Voor de werknemer betekent dit ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing, iets dat wij hoog in het vaandel hebben staan. Dit betekent dan ook dat wij zelf ons personeel trainen en opleiden op onze eigen cursusgrond.

Persoonlijke aanpak

Onze dienstverlening is persoonlijk, betrouwbaar en deskundig is. U kunt als opdrachtgever dan ook altijd rekenen op een eerlijk advies. Bij Excel Group B.V. heeft u als opdrachtgever een vaste contactpersoon die samen met u kijkt naar de mogelijkheden om het hoogst haalbare te bereiken. Bij Excel Group B.V. denken we met u mee!